Riool verstopt Woerden

Een riolering verstopping in Woerden lossen wij graag voor u op!

Dat uw riool verstopt is in Woerden, is een feit. Anders had u niet naar ons gezocht. Maar wat kunnen wij voor u betekenen? Wij beschikken over de beste rioolvakmannen voor Woerden en omgeving. Zij verhelpen iedere dag rioleringen in woningen, bedrijven en instellingen. Heeft u ook behoefte aan professionele hulp? Toets dan nu ons nummer in of lees even verder.

Riolering verstopt. Wat kost een ingreep?

Dit is de eerste vraag die wij krijgen. Het bepalen van de kosten is echter niet zo eenvoudig in dit stadium, omdat onze vakman nog niet weet waardoor de verstopping in uw riolering is opgetreden. Bovendien staan er ook nog andere vragen open, zoals:

 • Zit de verstopping in de binnen- of buitenriolering?
 • Hoe hardnekkig is de verstopping?
 • Is er misschien ook sprake van een defect, zoals een leidingbreuk?
 • Moet er een inspectie worden uitgevoerd?
 • Moeten er reparaties worden uitgevoerd?
 • Met welk gereedschap kan de ingreep snel en efficiënt worden uitgevoerd?
 • Hoeveel arbeidsuren zijn nodig voor de ingreep?
U kunt ons alvast bellen voor een prijsopgave, dan heeft u in ieder geval een richtlijn voor wat de kosten betreft. De specialist kan de prijs later nog aanpassen, afhankelijk van wat hij ter plekke aantreft. Houd hier dus rekening mee!

Riolering verstopt: zo pakt onze specialist het aan

Een verstopping in het riool kan op verschillende manieren worden opgelost, afhankelijk van de aard en de ernst van het probleem. Onze vakman gebruikt in eerste instantie een gewone ontstoppingsveer. Is de verstopping te hardnekkig, dan kan een verenmachine of hogedrukreiniger worden ingezet. Het voordeel van deze apparaten? Er komen geen chemicaliën aan te pas!

Kosten verstopt riool verhelpen

Voor een professionele oplossing wilt u natuurlijk een goede prijs. Onze expert zorgt hoe dan ook voor een heldere kostenopgave zodat u precies kunt zien waar u voor betaalt. De prijs moet wel eerst gedefinieerd worden en dat kan aan de hand van de volgende vragen:

 1. Waaruit bestaat de verstopping?
 2. Hoe is deze verstopping veroorzaakt?
 3. Waar zit de verstopping precies? In de buiten- of binnenriolering?
 4. Dient er ook een inspectie te worden uitgevoerd?
 5. Is er misschien sprake van een defect in de riolering?
 6. Zijn er ook reparaties nodig, bijvoorbeeld bij lekkage?
 7. Hoeveel uren zullen voor het werk moeten worden uitgetrokken?
U kunt ons alvast naar een prijsopgave vragen. Later kan nog worden bepaald of deze prijs aangepast moet worden, bijvoorbeeld als de specialist op onderliggende problemen stuit, zoals gebroken of verzakte leidingen, waarbij reparatie dus ook noodzakelijk is.

Riool verstopt in Woerden? Wij helpen u binnen 24 uur!

Als u onze specialist in Woerden belt, dan kunt u rekenen op een efficiënte, professionele oplossing voor de verstopping in uw riolering. Onze specialist helpt u binnen 24 uur, ongeacht dag of tijdstip. Regel nu een afspraak of stel ons al uw vragen: wij staan altijd voor u klaar!

Riool verstopt in Woerden?

Wij staan 24/7 voor u klaar!